Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 5:23

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ο elite διαιτητής Σάντρο Σέρερ σφυρίζει τον προημιτελικό στο Conference League

Ο Σάντρο Σέρερ, κατηγορίας elite, θα είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (11/4) για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο 35χρονος Ελβετός διαιτητής, Σάντρο Σέρερ, θα διευθύνει την αναμέτρηση Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει βρεθεί δύο φορές στο δρόμο του Ολυμπιακού στο παρελθόν. Στις 17 Φεβρουαρίου 2022 ήταν στην ήττα του Ολυμπιακού από την Αταλάντα με 2-1 στην Ιταλία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα playoffs του Europa League.

Στις 25 Αυγούστου 2022 ήταν στην πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού στα πέναλτι με 4-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Φέτος έχει σφυρίξει μεταξύ άλλων το ΑΕΚ-Μπράιτον 0-1 στο Europa League.

Βοηθοί του θα είναι οι Ελβετοί Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Μπεκίμ Ζογκάι, με τέταρτο τον Αλεσάντρο Ντούντιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με τον Ελβετό Λιονέλ Τσουντί για βοηθό.

Προηγούμενο Άρθρο

Δέσποινα Γεωργιάδου: Η ομοσπονδία ξιφασκίας παλεύει για το ενδεχόμενο ολυμπιακής πρόκρισης της Ελληνίδας πρωταθλήτριας

Επόμενο Άρθρο

Εγκεφαλικά εμφυτεύματα: Στα σκαριά μεγάλη κλινική δοκιμή από ανταγωνιστική της Neuralink του Έλον Μασκ

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 73-71: Το τριφύλλι πήρε το θρίλερ του ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ζαλγκίρις με 73-71 στο ΟΑΚΑ για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague και βελτίωσε το ρεκόρ στο 4-4. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έζησε ακόμα ένα θρίλερ στο γήπεδο της, αλλά αυτή τη φορά επιβίωσε, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη […]

Ο Κουίνσι Πρόμες καταδικάστηκε σε εξαετή φυλάκιση για εμπόριο κοκαΐνης

Ο μέχρι πρόσφατα διεθνής ποδοσφαιριστής, Κουίνσι Πρόμες καταδικάστηκε ερήμην σε εξαετή φυλάκιση στην Ολλανδία, για εμπόριο κοκαΐνης, αλλά φαίνεται ότι θα… γλιτώσει τη φυλακή. Η περίπτωση του Κουίνσι Πρόμες είχε προκαλέσει σάλο στην Ολλανδία, καθώς επρόκειτο για ένα μεγάλο ταλέντο […]

Προμηθέας – ΑΕΚ: Ελληνικός εμφύλιος στο Basketball Champions League

Η φάση των “16” του Basketball Champions League ξεκινάει με τρεις ελληνικές ομάδες να ρίχνονται στη μάχη. Ο λόγος για τον Προμηθέα, την ΑΕΚ και το Περιστέρι. Στον 12ο όμιλο, όπου βρέθηκαν μαζί ΑΕΚ και Προμηθέας Πατρών, η πρώτη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *