Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024, 15:33

Τις ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Nικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος

Με τον όρθρο και την αρχιερατική θεία λειτουργία κορυφώθηκε ο εορτασμός της μνήμης του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στον ομώνυμο Ναό της Πρέβεζας.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής με τον πανηγυρικό εσπερινό και ολοκληρώθηκαν σήμερα με τους πιστούς να κατακλύζουν το Ναό προκειμένου να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Χρυσόστομο, ο οποίος μετά το τέλος της λειτουργίας δέχτηκε τις ευχές για την ονομαστική του εορτή.

Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα ταξίδεψαν στην Πρέβεζα οι Μητροπολίτες Ηλείας Αθανάσιος και Καστοριάς Καλλίνικος, οι οποίοι εξέφρασαν τις πιο θερμές ευχές τους στον κ.Χρυσόστομο κάνοντας αναφορά στο βίο και τη δράση του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος Νικοπόλεως και Πρεβέζης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι έσπευσαν να του ευχηθούν και αντάλλαξε ευχές με τον καθέναν και την κάθε μία ξεχωριστά.

Τα χρόνια πολλά στον Μητροπολίτη είπαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Κουμπής, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης , περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι , εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος πιστών.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Καλλιθέα: Έτσι έφτασαν στα ίχνη του 61χρονου βιαστή και βασανιστή της 48χρονης οι αστυνομικοί

Επόμενο Άρθρο

Νίκη για τις νεάνιδες της Νικόπολης

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Με θέμα την επικαιροποίηση του προϋπολογισμού συνεδριάζει το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Προσκαλούνται τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, όπως συμμετάσχουν σε Τακτική Συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 11 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 σύμφωνα με το άρθρο 69, παρ. 6 του Ν.4497/2017 όπως […]

Ανάπτυξη Τώρα – Η Δημοτική αρχή οφείλει να ενεργήσει πριν είναι αργά

Για μια ακόμη φορά μας εκπλήσσει δυσάρεστα ο κ. Σωτηρόπουλος πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που εδρεύει στην πόλη μας με την εμμονή του να ζητά εκ νέου την μεταφορά του […]

Ο 12ος άθλος του Μιχάλη Τσεντσερή η συμμετοχή του στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο ψυχολόγος Πρέβεζας Μιχάλης Τσεντσερής είναι γνωστός για την αγάπη που για τον αθλητισμό ως ερασιτέχνης αθλητής, καθώς έχει λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο Μιχάλης Τσεντσερής έλαβε μέρος στον […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *