Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 2:52

Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας: Έναρξη μαθημάτων αυθεντικών παραδοσιακών χορών από Τρίτη 21 Νοεμβρίου

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Περιοχής Πρέβεζας με  πίστη και σεβασμό στην παράδοση, από το 1970 διδάσκει αυθεντικούς παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας  μ’ αυτό  τον τρόπο στην ανάδειξη, διατήρηση και προβολή της μουσικοχορευτικής μας παράδοσης.

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής των μαθημάτων παραδοσιακών χορών, αυτά (μαθήματα) από την Τρίτη (21/11/2023) θα πραγματοποιούνται σε κατάλληλη αίθουσα  γυμναστηρίου στο 2ο Λύκειο Πρέβεζας, περιοχή Νοσοκομείου (είσοδος από την Νότια πλευρά).

Τους Ελληνικούς χορούς διδάσκουν οι έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής, με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς, κ.κ. Συγκούνας Ιωάννης, Κολιάκα Ερμιόνη και Ροντογιάννη Γιώτα.

Λειτουργούν ολιγάριθμα τμήματα 15 έως 20 ατόμων και οι μαθητές-χορευτές εντάσσονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο γνώσεων, σχετικά με το χορό. Λειτουργούν και τμήματα αρχαρίων.

Τα δίδακτρα για το έτος 2023-2024 επανακαθορίζονται ως εξής:

Για  μαθητές Προσχολικής Αγωγής, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στο ποσό των εξήντα(60)ευρώ το άτομο, ετησίως. Το τρίτο, τέταρτο κ.λ.π. παιδί της ίδιας οικογένειας θα διδάσκεται δωρεάν.

Για ενήλικες στο ποσό των πενήντα (50) ευρώ, ετησίως.

Τα ανωτέρω ποσά δύναται να καταβληθούν και σε δύο (2) ισόποσες δόσεις, το Δεκέμβριο και το Μάρτιο.

Οι εγγραφές δύναται να πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και από ώρα 19.00-20.00 στα γραφεία του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας, Λ. Ιωαννίνων αρ. 165 τηλ. 2682025125 (ισόγειο, εντός στοάς).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Σιόρεντα Δημήτρη και στο τηλέφωνο 6977431862.

Σας καλωσορίζουμε στο Σύνδεσμό μας και ευχόμαστε σε όλους τους χορευτές, μικρούς και μεγάλους, μια υγιή και ευχάριστη χορευτική χρονιά.

Το Διοικητικό
Συμβούλιο

Προηγούμενο Άρθρο

Αναίμακτη ρινοπλαστική: Η πλαστική στη μύτη χωρίς χειρουργείο και πόνο

Επόμενο Άρθρο

Ανακαίνιση σπιτιών: Φορολογικά κίνητρα έως και 16.000 ευρώ κερδίζουν όσοι παίρνουν αποδείξεις

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Προχωρούν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχείου Πρέβεζας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχείου Πρέβεζας. Μετά την τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων τα οποία “στεγανοποιούν” το εμβληματικό κτίριο σειρά έχουν οι παρεμβάσεις στο εξωτερικό του κτιρίου. Συνολικά τα έργα περιλαμβάνουν […]

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων τα ξημερώματα ανοικτά της Πρέβεζας

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα ανοικτά της Πρέβεζας, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ιδιαίτερα τους ειδικούς, ενώ σχεδόν κανείς δεν έγινε αισθητός από τους πολίτες, καθώς η ένταση τους μέγιστου δεν ξεπερνούσε τα 2,2 βαθμών […]

Εκδήλωση στην μνήμη του Γιάννη Θάνη από τον Χορευτικό όμιλο Πρέβεζας και τον Δήμο Πρέβεζας

Εκδήλωση στην μνήμη για τον Γιάννη Θάνη, πραγματοποιεί ο Δήμος Πρέβεζας το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου λυκείου Πρέβεζας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *