Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024, 14:45

Καλλιθέα: Έτσι έφτασαν στα ίχνη του 61χρονου βιαστή και βασανιστή της 48χρονης οι αστυνομικοί

Θρίλερ στην Καλλιθέα με πρωταγωνιστή ένα 61χρονο που για πέντε ημέρες κρατούσε χωρίς φαγητό και νερό μια 48χρονη, που την βίαζε και την κακοποιούσε.

Η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται μετά  τηλεφώνημα του  πρώην συντρόφου της γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Όλα άρχισαν όταν στις 01:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Αττικής, μετέβησαν μετά από καταγγελία στην οδό Κολοκοτρώνη στην Καλλιθέα, για να ελέγξουν πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας βρισκόταν γυναίκα που κρατείτο σε αυτό παρά την θέληση της.

Καθώς δεν κατέστη δυνατή η επιβεβαίωση της πληροφορίας, επικοινώνησαν με το άτομο που κάλεσε το κέντρο Άμεσης Δράσης και δήλωσε ότι βρίσκεται στη Χαλκίδα και η εν λόγω γυναίκα, ήταν πρώην σύντροφός στην Γερμανία. Ανέφερε πως επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά λίγη ώρα νωρίτερα και του είπε ότι κρατείται παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα ενός γνωστού της. Μη γνωρίζοντας ακριβώς τη διεύθυνση και από τα συμφραζόμενα κατάλαβε ότι η διεύθυνση ήταν η οδός Κολοκοτρώνη στη Καλλιθέα ενώ γνωστοποίησε στους αστυνομικούς τον τηλεφωνικό αριθμό από τον οποίο τον είχε καλέσει.

Είχε μέρες να φάει και να πιει

Αμέσως οι αστυνομικοί την κάλεσαν στο τηλέφωνο  και εκείνη τους δήλωσε ότι βρισκόταν σε διαμέρισμα την διεύθυνση του οποίου δεν γνώριζε και πως είχε μέρες να σιτιστεί και να πιει νερό. Με διαδοχικές κλήσεις προσπάθησαν να συλλέξουν από τη 48χρονη πληροφορίες που να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό της, πλην όμως η επικοινωνία ήταν δυσχερής λόγω κακής σύνδεσης, αλλά και δυσκολίας της παθούσας να μιλήσει.

Στις 04:30’ ώρα σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία, η γυναίκα τους έδωσε να καταλάβουν ότι στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο δράστης, τον οποίο ρωτούσε πού βρίσκεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην γίνει αντιληπτή με αποτέλεσμα εκείνος να της απαντήσει ότι η διεύθυνση είναι Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα. Αστυνομικοί, χωρίς να έχουν διακόψει την τηλεφωνική επικοινωνία με την παθούσα, μετέβησαν σε πολυκατοικία στην ανωτέρω διεύθυνση, χτύπησαν τα κουδούνια και με την ενεργοποίηση ενός εκ των κουδουνιών, άκουσαν ταυτόχρονα τον ήχο του από την τηλεφωνική συσκευή. Κατόπιν τούτου ανήλθαν στον 5ο όροφο, σε διαμέρισμα του οποίου ανήκε το κουδούνι, όπου στην πόρτα διαμερίσματος του ανέμενε ο δράστης, ο οποίος ερωτηθείς αν βρίσκεται μαζί του κάποια γυναίκα, απάντησε θετικά και τους επέτρεψε την είσοδο στο διαμέρισμα.

Την βρήκαν ημίγυμνη στο δωμάτιο

Εντός υπνοδωματίου ανευρέθη η 48χρονη ημίγυμνη, φορώντας μόνο το εσώρουχό της και μία ανοιχτή ζακέτα, σε άσχημη σωματική και ψυχική κατάσταση και η οποία έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της και επικοινωνούσε με δυσκολία. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών, η παθούσα ανάφερε ότι ο δράστης την κρατούσε παρά την θέλησή της στο διαμέρισμα, ενώ είχε στην κατοχή του και της απέκρυπτε τα έγγραφά της. Ερωτηθείς από τους αστυνομικούς σχετικά ο δράστης δήλωσε ότι τα είχε στο αυτοκίνητο του το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία. Πράγματι στο όχημα βρέθηκε στο χώρο των αποσκευών μία βαλίτσα της  στην οποία μεταξύ άλλων υπήρχαν το Διαβατήριό και η άδεια παραμονής της.

Η παθούσα ανέφερε ότι ο άνδρας την χτυπούσε στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα και την εξανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις για χρονικό διάστημα που δεν μπόρεσε να προσδιορίσει , πιθανόν διάρκειας τεσσάρων έως πέντε ημερών ενώ παράλληλα ανέφερε ότι είχε μέρες να φάει και να πιει νερό.  Στις ερωτήσεις των αστυνομικών ο δράστης απάντησε ότι είχε γνωρίσει την παθούσα από οικείο του πρόσωπο,  κάτοικο Χαλκίδας, ο οποίος προ τριμήνου του ζήτησε να την φιλοξενήσει για διάστημα ενός μήνα σε κατοικία του στην περιοχή του Ωρωπού.

Με το πέρας αυτού, λόγω επικείμενου ταξιδιού του σε χώρα του εξωτερικού, τη μετέφερε σε εγκαταστάσεις φιλοξενίας απόρων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην Χαλκίδα. Αργότερα, επειδή σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την παθούσα, του ανέφερε ότι επιθυμούσε να φύγει από την εν λόγω δομή φιλοξενίας , την παρέλαβε και την μετέφερε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας με σκοπό να την φιλοξενήσει για διάστημα μίας εβδομάδας. Κατά την διάρκεια αυτής, υπέδειξε διαφορετική συμπεριφορά απ’ ότι κατά την πρώτη περίοδο που την φιλοξένησε, αρνούταν να σιτιστεί ενώ παράλληλα κατανάλωνε μόνο αλκοόλ.

Δεν είχαν καμιά ερωτική επαφή

Αποκριθείς σε ερώτηση των αστυνομικών αν η σχέση τους ήταν μόνο φιλική, ανέφερε ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή και πως ο λόγος που την φιλοξένησε εξ’ αρχής ήταν επειδή είχε υποχρέωση στον φίλο του, τον οποίο στη συνέχεια κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο για να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς.  Η παθούσα ανέφερε ότι διατηρούσε σχέση με τον άνδρα που αρχικά τηλεφώνησε στην Αστυνομία, με τον οποίο συζούσε για έξι χρόνια , χωρίς να διευκρινίσει το ακριβές χρονικό διάστημα της σχέσης τους, έπειτα την φιλοξενούσε στην Αυλίδα και όταν δεν μπορούσε να την φιλοξενήσει άλλο, απευθύνθηκε σε έναν κοινό γνωστό ο οποίος μεσολάβησε ώστε να φιλοξενηθεί από τον δράστη. Ο 61χρονος την φιλοξένησε σε οικία του στην περιοχή του Ωρωπού και κατά την διάρκεια της παραμονής της την εξανάγκαζε σε ερωτική συνουσία.

Πριν ένα μήνα την μετέφερε στην Χαλκίδα, όπου την άφησε στα σκαλιά του Αγίου Δημητρίου και έφυγε, παίρνοντας μαζί του την βαλίτσα με τα έγγραφά της. Αφού παρέμεινε άστεγη στην Χαλκίδα, λίγες ημέρες πριν από την ανεύρεσή της από τους αστυνομικούς, ο δράστης την μετέφερε στο διαμέρισμα στην Καλλιθέα όπου με χρήση σωματικής βίας την εξανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις με τελευταία φορά το προηγούμενο βράδυ. Δεν κατέστη δυνατή λήψη κατάθεσης της παθούσας, καθώς έχριζε ιατρικής περίθαλψης και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Θριάσιο  όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και εισήχθη για νοσηλεία στην Παθολογική κλινική.

Προηγούμενο Άρθρο

DNA του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη πρόσφατα και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη σε ένα από τα μαχαίρια από το σημείο της συμπλοκής

Επόμενο Άρθρο

Τις ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Nικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Θάνατος 8χρονου στο Αγλαΐα Κυριακού: «Μη αναστρέψιμο το σηπτικό σοκ – Ο στρεπτόκοκκος θυμίζει επιδημία μηνιγγίτιδας»

Πραγματικό σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος που 8χρονου αγοριού που μέσα σε 5 ώρες κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Η νεκροψία – νεκροτομή τα επόμενα 24ωρα θα προσδιορίσει εάν τελικά η αρχική λοίμωξη που οδήγησε […]

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό προς Αεροδρόμιο

Η φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο, μετά την έξοδο Παιανίας, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι κλειστές οι δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας στην Αττική Οδό…

Επαμεινώνδας Κωστέας: Ρίγη συγκίνησης στο Πεντάγωνο στην τελετή απόδοσης τιμών στη μνήμη του

Τελετή απόδοσης τιμών στον επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στην Καλαμάτα, πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Παπάγου, ενώ σήμερα (29.12.2023)  στις 11 θα γίνει η κηδεία του πιλότου. Υπενθυμίζεται, πως ο πιλότος […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *